Hastbullar

5 dl vetemjöl
2 1/2 dl strösocker
2 1/2 dl mjölk
100 g margarin (*smält smör*)
2 1/2 tsk bakpulver

Pärlsocker

Gör så här:
Vispa ihop alla ingredienser. Klicka smeten i bullformar. (ca 1,5 msk i varje) Strö över lite pärlsocker. Grädda i ca 10 min i 200 graders ugnsvärme. Som vanligt går det urmärkt att baka på glutenfritt mjöl samt laktosfritt smör och mjölk.

 

 

Jag öppnade ett E-sparkonto idag. Ska försöka spara lite till möbler, körkort, utbildning och annat för framtiden. Svårt att spara på existensminimum men om jag sparar runt 500 i månaden så har jag sparat 6000 på ett år.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0